Advertisement

Gülsim Ali Evli Mi / Tarihte Aslihan Hatun Emir Saddettin Kopek Ile Evlendi Mi Aslihan Hatun Kimdir / Gülsim i̇lhan ali (born 18 february 1995) is a turkish television actress and model.

Gülsim Ali Evli Mi / Tarihte Aslihan Hatun Emir Saddettin Kopek Ile Evlendi Mi Aslihan Hatun Kimdir / Gülsim i̇lhan ali (born 18 february 1995) is a turkish television actress and model.. Gülsim ali i̇lhan kimdir, boyu, nereli, dizileri, kaç yaşında, eşi, yaş, instagram, kim, boy kilo, gönül dağı dilek, gerçek adı, nereli, sevgilisi, dizileri, filmleri, oynadığı diziler, evli mi, boyu kaç, makyajsız hali, ekşi, imdb ve dahası için yorumguncel.com'u ziyaret edebilirsiniz. Gülsüm ali i̇lhan kaç yaşında? Gerçek i̇nstagram ve twitter adresi ne? 2012 senesinde oyunculuk kariyerine adım atan gülsim i̇lhan ali türkçe, japonca, i̇ngilizce ve bulgarca dillerini bilmektedir. Her most famous dramas were payitaht:

Gülsim ali i̇lhan boyu 1.76 cm kilosu 53 kg ve burcu terazi. Gülsim ali sevgilisi yusuf çim ile bir dönem aşk yaşamış ancak daha sonrasında ayrılmıştır. 2012 yılında başlamış oyunculuk kariyerini yeni diziler ile birlikte sürdürmektedir. Hayatı ve bilinmeyenleri ile biyografisi. Gülsim ali, ilk olarak 2012 yılında gösterilen başrolünde hazal kaya'nın oynadığı son yaz balkanlar dizisinde rol aldı, ardından 4 bölümlük seddülbahir 32 saat dizisinde hemşire rolünü oynadı.

Gulsim Ali Ilhan Kimdir Nereli Boy Yas Ve Kilosu Kac Dizileri Filmleri
Gulsim Ali Ilhan Kimdir Nereli Boy Yas Ve Kilosu Kac Dizileri Filmleri from dizianaliz.com
Help us build our profile of gulsim ali! Gülsim ali i̇lhan evli mı gülsim ali kimdir gülsim ali boyu gülsim ali oynadığı diziler gülsim ali makyajsız hali gülsim ali i̇lhan instagram. Güzel oyuncu balkanlarda yaşayan türk bir ailenin kızıdır. Güzelliği ile dikkat çeken genç oyuncu şimdilerde gülsim ali i̇lhan kimdir? 2012 yılında kariyerine adım atan güzel oyuncu hanım köylü dizisi ile ilk başrol oyunculuğunu yaşamıştır. Berk atan'la başrolünü paylaştığı gönül dağı dizisinin dilek'i gülsüm ali i̇lhan'ın durul bazan'la aşk yaşadığı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düştü. Gönül dağı dizisinde dilek karakterini canlandıran gülsim ali i̇lhan kimdir nereli? She also appeared as i̇lkgün in hanım köylü.

Ailesi, bulgaristan'da yaşayan bir türk ailesidir ve akıcı bir şekilde türkçe konuşmasının.

1993 yılında bulgaristan'da doğan gülsim ali i̇lhan, süper model ford models güzelidir. Bulgarca, türkçe, i̇ngilizce ve japonca dillerini bilen gulsim ali, ünlü hollywood yıldızı jennifer lawrence'a olan benzerliği ile dikkat çekmektedir. Güzelliği ile dikkat çeken gülsim i̇lhan ali, bulgaristan'da gerçekleştirilen super model yarışmasında ford modeli seçilerek dünya çapında dikkat çekti. Gülsim ali i̇lhan hangi dizilerde rol aldı? Asıl adı gülsim i̇lhan ali olup, balkanlarda yaşamakta olan türk bir ailenin kızıdır. Güzelliği ile dikkat çeken genç oyuncu şimdilerde gülsim ali i̇lhan kimdir? Help us build our profile of gulsim ali! She also appeared as i̇lkgün in hanım köylü. Trt 1'in güzel reyting alan dizisinde yeni gülsim ali 'nin yaşı, boyu, oynadığı diziler, evli mi, sevgilisi var mı ve instagram hesabı hakkındaki bilgileri konumuzda bulabilirsiniz. Gönül dağı dizisinde dilek karakterini canlandıran gülsim ali i̇lhan kimdir nereli? 2012 yılında kariyerine adım atan güzel oyuncu hanım köylü dizisi ile ilk başrol oyunculuğunu yaşamıştır. Günümüzde dizi ve film çalışmalarını sürdüren gülsim ali i̇lhan bekar ve yaşamını i̇stanbul'da devam ettirmektedir. Bulgaristan'da yaşayan türk bir ailenin kızıdır.

Bugüne kadar oynadığı dizileri ve filmleri. Bu yazımızda gülsim ali kimdir, nerelidir, evli midir, sevgilisi kimdir gibi merak ettiğiniz her soruya cevap vereceğiz… gülsim ali i̇lhan, 24 eylül 1992 (24.09.1992) tarihinde rusçuk, bulgaristan'da doğmuştur. Oyuncunun geçmişten bugüne değişimini görsel olarak ortaya koyduk. Güzellik yarışmasında yer aldıktan sonra birbirinden farklı dizilerde rol alarak ekranların aranan yüzleri arasına girmeyi başarmıştır. Her most famous dramas were payitaht:

Gulsim Ali Ilhan Kimdir Gonul Dagi Dilekyorum Guncel
Gulsim Ali Ilhan Kimdir Gonul Dagi Dilekyorum Guncel from yorumguncel.com
She also appeared as i̇lkgün in hanım köylü. Bugüne kadar oynadığı dizileri ve filmleri. Gerçek i̇nstagram ve twitter adresi ne? 2012 yılında kariyerine adım atan güzel oyuncu hanım köylü dizisi ile ilk başrol oyunculuğunu yaşamıştır. Bulgaristan doğumlu olan gülsim i̇lhan ali sevgilisi kim, kiminle çıkıyor ve hanım köylü i̇lkgün sevgilisi olarak kimi seviyor şeklindeki sorular güzel oyuncumuzun çok çekici olmasının yanı sıra, türkiye'ye ekranlarında ilk projesi olan hanım köylü adlı dizide rol almasıyla birlikte genç ve yakışıklı erkekleri. Gülsim i̇lhan ali aslen nereli? Gülsim ali i̇lhan boyu 1.76 cm kilosu 53 kg ve burcu terazi. Gülsim ali, ilk olarak 2012 yılında gösterilen başrolünde hazal kaya'nın oynadığı son yaz balkanlar dizisinde rol aldı, ardından 4 bölümlük seddülbahir 32 saat dizisinde hemşire rolünü oynadı.

2 yılı aşkın süredir tanışan i̇lhan ile bazanın arkadaşlığının aşka dönüştüğü iddia edildi.

Gülsim ali i̇lhan aslen bulgar göçmenidir. Çocukluk yılları ve eğitim hayatı bulgaristan'da geçti. Yusuf çim ile birlikte 2016'da star tv ekranlarında yayımlanan hanım köylü dizisinde i̇lkgün rolünü. Kaynaklar▽ ○ ali'nin direnme çabaları: Ailesi, bulgaristan'da yaşayan bir türk ailesidir ve akıcı bir şekilde türkçe konuşmasının. Hayatı ve bilinmeyenleri ile biyografisi. Ünlü ismin sevgilisinin de olmadığı biliniyor. Aynı yıl brezilya'da düzenlenen 'ford models of the world' güzellik yarışmasında bulgaristan'ı temsil etti. Berk atan'la başrolünü paylaştığı gönül dağı dizisinin dilek'i gülsüm ali i̇lhan'ın durul bazan'la aşk yaşadığı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düştü. Bulgarca, türkçe, i̇ngilizce ve japonca dillerini bilen gulsim ali, ünlü hollywood yıldızı jennifer lawrence'a olan benzerliği ile dikkat çekmektedir. 1993 yılında bulgaristan'da doğan gülsim ali i̇lhan, süper model ford models güzelidir. Gülsim i̇lhan ali, 1993 yılında bulgaristan'da doğdu. Diriliş ertuğrul dizisinin aslıhan hatun'upayitaht abdülhamid'e mi transfer oluyor?

Gülsim ali hangi dilleri biliyor diye sorarsanız kendisi bulgarca, türkçe, i̇ngilizce ve japonca dillerini iyi derecede konuşmaktadır. Google'da gülsim i̇lhan ali ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; Her most famous dramas were payitaht: 18 şubat 1992'de bulgaristan'da doğdu. Günümüzde dizi ve film çalışmalarını sürdüren gülsim ali i̇lhan bekar ve yaşamını i̇stanbul'da devam ettirmektedir.

Gulsim Ali Ilhan Kimdir Nereli Boy Yas Ve Kilosu Kac Dizileri Filmleri
Gulsim Ali Ilhan Kimdir Nereli Boy Yas Ve Kilosu Kac Dizileri Filmleri from dizianaliz.com
Ailesi, bulgaristan'da yaşayan bir türk ailesidir ve akıcı bir şekilde türkçe konuşmasının. Günümüzde dizi ve film çalışmalarını sürdüren gülsim ali i̇lhan bekar ve yaşamını i̇stanbul'da devam ettirmektedir. Gülsim ali i̇lhan ve durul bazan, 2019 yılında ekrana gelen ve sadece 4 bölüm süren yüzleşme adlı dizide rol almıştı. She is best known for her role as aslihan hatun in the historical drama series diriliş: 18 şubat 1992), türk manken, dizi oyuncusudur. Gülsim i̇lhan ali, gülsim ali i̇lhan, gulsim ali, gyulsim ali. Diriliş ertuğrul dizisinin aslıhan hatun'upayitaht abdülhamid'e mi transfer oluyor? 18 şubat 1992'de bulgaristan'da doğdu.

Google'da gülsim i̇lhan ali ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı;

Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? 2012 senesinde oyunculuk kariyerine adım atan gülsim i̇lhan ali türkçe, japonca, i̇ngilizce ve bulgarca dillerini bilmektedir. Ailesi, bulgaristan'da yaşayan bir türk ailesidir ve akıcı bir şekilde türkçe konuşmasının. Google'da gülsim i̇lhan ali ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; Bulgaristan'da dünyaya gelen oyuncu, çocukluğunu bulgaristan'da geçirdikten sonra daha sonrasında süper model yarışmasına katılarak yarışmanın sonucunda ford modeli seçilmiştir. Gülsim ali i̇lhan kimdir, boyu, nereli, dizileri, kaç yaşında, eşi, yaş, instagram, kim, boy kilo, gönül dağı dilek, gerçek adı, nereli, sevgilisi, dizileri, filmleri, oynadığı diziler, evli mi, boyu kaç, makyajsız hali, ekşi, imdb ve dahası için yorumguncel.com'u ziyaret edebilirsiniz. Çocukluğunu bulgaristan'da geçirdikten sonra 2009 yılında 'super model ford models bulgaria' adlı güzellik yarışmasında birinci oldu. Gülsim ali hangi dilleri biliyor diye sorarsanız kendisi bulgarca, türkçe, i̇ngilizce ve japonca dillerini iyi derecede konuşmaktadır. Gülsim ali i̇lhan evli mı gülsim ali kimdir gülsim ali boyu gülsim ali oynadığı diziler gülsim ali makyajsız hali gülsim ali i̇lhan instagram. Yusuf çim ile birlikte 2016'da star tv ekranlarında yayımlanan hanım köylü dizisinde i̇lkgün rolünü. Güzelliği ile dikkat çeken genç oyuncu trt 1 ekranlarında gönül dağı isimli dizide başrolde dilek karakterine hayat veriyor. Günümüzde dizi ve film çalışmalarını sürdüren gülsim ali i̇lhan bekar ve yaşamını i̇stanbul'da devam ettirmektedir. Diriliş ertuğrul dizisinin aslıhan hatun'upayitaht abdülhamid'e mi transfer oluyor?

2012 yılında ilk oynadığı sinema filmi ''son yaz balkanlar 1912'' adlı filmdir gülsim ali. Gulsim ali news, gossip, photos of gulsim ali, biography, gulsim ali boyfriend list 2016.

Posting Komentar

0 Komentar